We hebben vacatures!

Er zijn veel verschillende plaatsen waar je kunt helpen. Op dit moment hebben we de volgende vacatures waar we dringend mensen voor zoeken:

• judoleraar (bij voorkeur zaterdagochtend (mogelijk dinsdagavond))
  • algemeen bestuurslid
  • secretaris in het bestuur
  • gastvrouw of -heer/kantinemedewerker
  • schoonmaak
  • communicatie en social media
  • handige handjes voor het onderhoud
  • meehelpen bij de activiteitencommissie
  • projectteam digitalisering
  • projectteam Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen

Judoclub Made kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. We kennen een lange traditie en mogen al heel veel jaren genieten van de kanjers die onze club helpen. Toch kunnen we op dit moment volop handen gebruiken. We zijn een club in ontwikkeling. Na de installatie van een nieuw bestuur en de turbulente Corona-periode willen we vooruit! Heb je tijd over? Heb je een bepaalde specialiteit? Zoek je een plek waar je praktische werkervaring op kan doen? Laat je horen, want jouw club kan je goed gebruiken.

Heb je zelf idee├źn over wat de club kan gebruiken? Laat het ons gerust weten! Verder kun je natuurlijk ook een eigen activiteit hebben die je wel met een groep wilt uitoefenen. Denk aan weerbaarheidstraining, yoga of valpreventie of de vele andere opties. Kun en wil je deze trainingen geven? Stuur ook dan een berichtje naar info@judoclubmade.nl Het bestuur is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden.

Wil je meer weten of jezelf kenbaar maken? Stuur dan een mailtje naar info@judoclubmade.nl onder vermelding van vrijwilliger.