Judoclub Made blijft in een feeststemming

Onno wordt door voorzitster Miriam gefeliciteerd met het behalen van zijn 1e dan.

Dit weekend stond weer bol van de prestaties voor Judoclub Made. Zaterdag 18 maart was de dojo gevuld voor de danexamens door Judobond Nederland. Namens onze club deed Onno Busch examen voor zijn zwarte band. Zondag 19 maart was Onno ook actief, maar dan als scheidsrechter bij het Sankawa toernooi te Middelbeers. Daar zag hij een aantal van onze jonge kanjers voorbij komen.

Sem Bogaers op een knappe 2e plaats.

Trots kunnen we melden dat deze jonge kanjers echt van wanten weten. De medaillekast is weer voller voor Mado van der Vorst, Christiano Struijk, Tiedo Kruijsifix, Leia Overkamp en Sem Bogaers. Een knappe eerst plaats was er voor Leia en Tiedo, Mado en Sem pakten een tweede plaats en Christiano streed lekker voor brons. Bovenal zagen we weer veel plezier bij onze judoka’s tijdens het toernooi én dat is en blijft het allerbelangrijkste!

En dan was er ook nog het instaptoernooi in Dordrecht. Hier stapte Jiro Overkamp de mat op in de hoop zijn zwarte embleem te behalen. Dit instaptoernooi vormt een goede voorbereiding op de zwaardere toernooien van Judobond Nederland. Elke wedstrijd kun je punten verdienen en, net als de banden bij judo, zwart betekent dat je flink gevorderd bent. Door keer en keer zijn partijen te winnen, behaalde ook deze topper zijn doel: het zwarte embleem is dik verdiend. Net als zijn 1e plaats op het podium!

 

Zwarte band en eremetaal voor de club!