Sinds 1 juli mogen we weer binnen sporten. Daar zijn we superblij mee! Toch is het niet altijd eenvoudig om alles goed en duidelijk te regelen. En zo kort voor de zomervakantie al helemaal niet. Zoals bekend blijft Judoclub Made dit jaar tijdens de zomervakantie geopend! Dus wil je ook in de zomer fit blijven? Kom dan gerust langs. Deze laatste week voor de zomervakantie draaien we nog ons “vertrouwde” rooster, maar vanaf 13 juli volgen we een zomerrooster.

Het zomerrooster rond krijgen voor onze leden heeft wat tijd nodig, zeker in deze gekke tijd. Bekend is al wel dat de judolessen op maandag en vrijdag de hele zomervakantie doorgaan. Net als de dan-training op donderdagavond. Ook de trainingen verzorgd door Geria Fit gaan deze zomer door!

We proberen ook de fitness open te houden voor vrije inloop en, indien mogelijk, met groepslessen of instructeurs. Om snel op de hoogte te zijn van alle beschikbare lessen en tijden willen we al onze leden vragen goed op de site www.judoclubmade.nl te kijken. Daar zullen alle nieuwe lessen en veranderingen geplaatst worden.

En nog net op de valreep zo voor de zomervakantie hebben onze jongste leden kunnen genieten van weer een supergezellige bosdag! De vrijwilligers van de activiteitencommissie hadden weer een gezellige dag vol activiteiten georganiseerd. Dank voor jullie inzet!

En dan tot slot voor alle sportievelingen van Made: een fijne zomervakantie namens Judoclub Made.

Zomerrooster voor Judoclub Made: we gaan doorrrr…..!