Hallo allemaal,

Misschien heb je de flyer in de bus gevonden of het op een andere manier gehoord. Judoclub Made blijft deze zomer open en heeft een heel mooi aanbod! Iedereen die zich aanmeldt voor een jaarabonnement in de maanden juli, augustus of september krijgt een gratis periode cadeau. Let op begin je in juli dan is je winst het grootst! Dan sport je juli, augustus en september gratis. In augustus 2 maanden en in september 1.

Dit is een fantastische kans om onze club beter te leren kennen. We bieden immers veel meer dan judo. Je kunt bij ons ook terecht voor jiu jitsu, aikido, tai chi, fitness, conditietraining en kidsfitness. Daarnaast bieden we ruimte aan Geriafit en de kaartclub. Want naast sporten, vinden we gezelligheid ook heel belangrijk.

Judoclub Made heeft niet voor niets als slogan: “een vereniging waar u zich thuisvoelt”. En voor de prijs hoef je het ook niet te laten! Waar vind je nu nog de mogelijkheid om 5 sporten te doen voor nog geen € 35,- per kwartaal? Aanmelden kan eenvoudig via info@judoclubmade.nl

De eerste paar lessen kun je zelfs, als dat nodig is, een pak lenen van onze club! Kortom pak je kans en doe mee met Judoclub Made!

Let op: deze actie is alleen geldig bij 1 jaar lidmaatschap en tijdens de zomermaanden geldt een aangepast rooster! Zeg je voor een jaar op, dan ontvangt u geen restitutie.

Bekijk de flyer in pdf: Flyer zomeractie 2020

Tot ziens in de dojo.