Judoclub Made en Team Haragei succesvol op Zuid-Nederlandse kampioenschappen

Maar liefst 10 prijzen in Gilze!

Alle prijswinnaars in beeld. Gefeliciteerd allemaal!

Zondag 20 oktober gingen veel judoka’s van Team Haragei en judoclub Made op weg naar Gilze. Daar werd gestreden om de titel Zuid-Nederlands kampioen voor kinderen tot de leeftijd van -12. Maar liefst 10 van onze judoka’s brachten een mooie medaille mee naar huis! Lees snel verder om te ontdekken wie welke prijs won!

Een eerste plaats was er voor Lisa van Kreij en Solange Trimbach. Lisa timmert al een tijdje aan een zeer succesvolle judocarrière. Solange judoot nog niet zo lang, maar liet vandaag duidelijk zien dat er met haar rekening gehouden moet worden. Een mooie tweede plaats was er voor Aart Kuijpers en Dennis van Kreij. Aart heeft een tijdje geen wedstrijden gedaan, maar heeft zo een supermooie comeback! De derde plaats was er voor André Hanegraaf, Selize Trimbach, Thieu van Oosterhout, Merijn Verhoef, Tyn van Rosmalen en Cris van Oosterhout.

Prijzen winnen is fantastisch. Maar je kunt niet altijd de beste zijn. Nog belangrijker is dat sporten je ook veel plezier brengt. En de judoka’s van Judoclub Made en Team Haragei laten zien dat goed judo en samen plezier hebben heel goed samen gaat!

Dit keer kunnen we nagenieten met een prachtige worp van Tyn van Rosmalen!
De judoka’s van onze beide clubs kunnen het onderling goed met elkaar vinden en moedigen elkaar ook aan. Sporten doe je samen!