Kampioenenbal op eerste toernooi 2016

Op het eerste toernooi van 2016 dat werd gehouden 3 januari in Gilze was het aantal prijswinnaars nauwelijks bij te houden. Vooral de jongste generatie presteerde uitstekend, maar ook bij de iets oudere judoka’s vielen er enkele prijswinnaars te noteren.

Zonder iemand te kort te willen doen willen we er enkele judoka’s uitlichten. Zo zagen we in de -24 klasse een finale tussen trainingsmaatjes Tyn van Rosmalen en Darren Rombouts. De wedstrijd was erg spannend, er werd dan ook niet gescoord. Tyn ging er op beslissing met de overwinning vandoor.

Naut Bello wist in zijn nieuwe categorie meteen de titel voor zich op te eisen, super knap gedaan!
Marit Visschers ging door met waar ze in 2015 mee was begonnen: toernooien winnen.
Maarten van Oosterhout verloor de finale, maar moest zich nadien bij de huisartsenpost laten behandelen voor een blessure. We hopen maarten weer snel op de mat te zien.
Lex van Rijthoven was in bloedvorm en verloor de finale nipt. Ook Jerom van Wijnen werd tweede in een zeer zware poule.
Onno Busch en Lieke Godschalk hebben aangetoond grote stappen te hebben gemaakt door een derde prijs te bemachtigen.

Hieronder de uitslagen van alle judoka’s op een rijtje:

1e plaats
Tyn van Rosmalen, Semena Trimbach, Marit Vischers, Naut Bello, Renzo Rademakers.

2e plaats
Mirte Westgeest, Sanne Kegge, Lex van Rijthoven, Thomas Vennik, Maarten van Oosterhout, Jerom van Wijnen, Darren Robouts, Mellody den Otter en Pieter Vischers

3e plaats
Deborah Eckhard, Onno Busch, Jelmer Moerenhout, Lieke Godschalk en Lotte Westgeest.

Kijk in het fotoalbum hieronder voor extra foto’s.

Wervelende start voor Haragei/Judoclub Made