Het is al een tijdje stil in de dojo. Geen sportende kids, geen stoere dames en heren in de fitness, geen Aikido of Tai Chi. Toch hebben we niet helemaal stil gezeten! Lees verder…

Zo is onze onderhoudscommissie druk aan de slag geweest met de aanpak van bijvoorbeeld het alarmsysteem en een inventarisatie van ons hele gebouw. En gaat medio mei bij ons het dak eraf! Niet figuurlijk maar letterlijk!

Dat het dak aan vervanging toe was, was heel duidelijk. Het bestuur van Judoclub Made heeft de stilte in deze Corona-tijd gebruikt om door te pakken en nu het dak te laten repareren. De precieze startdatum is nog niet bekend, maar de verwachting is dat de werkzaamheden in mei van start gaan.

Ook onze activiteitencommissie is achter de schermen druk bezig! Zo zijn ze bezig met een puzzeltocht door Made en willen ze de bekende pubquiz online organiseren.

En nu de overheid het buiten sporten van kinderen tot 18 jaar, onder bepaalde voorwaarden, toestaat, zien we ook daar weer mogelijkheden! We zullen op creatieve manier onze lessen weer gaan opstarten. Dit alles natuurlijk wel in overeenstemming met de richtlijnen van het RIVM! Actuele informatie plaatsen we natuurlijk weer hier op de site of via onze Facebookpagina en het Instagramaccount!

Stil bij Judoclub Made? Nou, eigenlijk niet dus! We hopen al onze leden, en ook de nog-niet-leden, snel weer aan het sporten te krijgen! Want, ja we hebben dus niet stilgezeten, maar we missen wel al onze sporters! Een dojo en fitnessruimte zonder sporters, zonder dat gezellige kopje koffie, zonder dat praatje, dat klopt voor ons toch niet.

Judoclub Made weer aan de slag!

Je zou ook interesse kunnen hebben in