Heel vroeg op de zaterdagochtend trokken Jelmer Moerenhout en Yorick en Rohan van der Wolf richting Kampen. Iets later kwam ook Onno Busch die kant uit. Deze wedstrijdjudoka’s zijn allemaal bezig met het sprokkelen van punten voor hun eerste en tweede dan. De IJsselmondcup bood die kans.

Jelmer was dit keer degene met de meeste zenuwen. Hij wil graag 12 juni aanstaande zijn felbegeerde zwarte band in ontvangst gaan nemen. Nog 1 partij winnen en de benodigde punten zijn binnen. Spoiler alert, hij wist zijn eerste partij direct te winnen en kon dus al snel zeggen dat zijn doel voor die dag behaald was! Gefeliciteerd Jelmer, super goed gedaan!

Voor Rohan, die het spits mocht afbijten, was het echt nog te vroeg. Hij heeft veel kunnen strijden, maar helaas leverde dat geen winst op. Ook Onno pakte dit keer geen winst. Over twee weken nieuwe ronden en nieuwe kansen bij het Heidetoernooi in Ede.

Yorick moest het langst wachten. Vanaf 8 uur ’s ochtends in de zaal en dan ’s middags pas laat aan de bak hoort ook bij het wedstrijdjudo. Hij sloot zijn dag af met drie winstpartijen en dus ook weer punten voor zijn tweede dan.

Wil je deze judoka’s een keer bezig zien? Kom dan gerust eens naar de dojo om te kijken! Wil je meer weten over de club? Kijk dan ook eens op www.judoclubmade.nl of stuur een berichtje naar info@judoclubmade.nl

Wedstrijdjudoka’s trekken naar Kampen

Je zou ook interesse kunnen hebben in