Beste leden,

Naar aanleiding van de adviezen op maandag 9 en dinsdag 10 maart van het RIVM hebben we een aantal concrete besluiten genomen over hoe om te gaan met het Corona virus.

Voorlopig blijft de dojo open, net als de scholen. Het advies om niet te komen bij klachten als hoesten, verkoudheid en koorts zijn ook nog steeds van kracht. Leraren en toezichthouders letten op deze klachten en mogen je naar huis sturen als je, ondanks deze klachten, toch komt sporten. Uiteraard is het ook mogelijk dat de leraren klachten hebben en geen les kunnen verzorgen. Waar mogelijk zorgen we voor vervanging of je ontvangt een bericht over het niet doorgaan van de les.

Het advies om sociale contacten in te perken betekent voor veel organisaties het aflasten van bijeenkomsten en activiteiten. Bij onze club betekent dit:

• De lessen op donderdagochtend komen tot nader order te vervallen.
  • De pubquiz van 14 maart aanstaande vervalt en wordt mogelijk op een ander tijdstip opnieuw georganiseerd.
  • De Taichi lessen op donderdagavond zijn tot nader order afgelast.

Op korte termijn staan nog meer activiteiten gepland. Denk aan het 500 punten toernooi in onze eigen dojo, een toernooi in Geldrop en het lasergamen. Welke gevolgen de preventieve maatregelen hebben voor deze activiteiten wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Alle ontwikkelingen rondom de preventieve activiteiten van onze club melden we op de website en de diverse social media. Natuurlijk kan met vragen ook contact worden opgenomen via info@judoclubmade.nl.

Voor het actuele nieuws rondom het virus verwijzen we naar de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus. Je kunt ook bellen naar: 0800-1351.

Dank voor jullie begrip en medewerking.

Het bestuur van Judoclub Made

UPDATE COVID-19