Zaterdag 15 april 2023 organiseert JudoKlub Klundert na 2 jaar eindelijk weer haar jaarlijkse Louis Buurstee toernooi.

Dit toernooi is met nadruk bedoeld voor recreatieve judoka’s tot en met 14 jaar (geen wedstrijdjudoka’s). Verwurgingen en armklemmen worden daarom ook niet toegestaan.

Tot de leeftijd van +/- 10 jaar zal ook na Ippon de wedstrijd doorgaan tot de 2 minuten.

Dit om kinderen toch de kans te geven wedstrijd ervaring op te doen.

De ontmoeting zal plaatsvinden in Sporthal “de Niervaert”, Molenvliet 7 te Klundert. Voor elke deelnemer is er een prijs.

Indeling zal zoveel mogelijk naar leeftijd/gewicht en zo mogelijk band gedaan worden.

Opgeven kan door voor zaterdag 18 maart 2023 een mail te sturen met vermelding van je naam, geboortedatum, gewicht, kleur band en slip.

Kosten bedragen € 7,50 deze graag overmaken op rekeningnummer NL29RABO0143063669 t.n.v. Stg.Judo Made o.v.v. je naam.

Je kunt ook dit formulier uitprinten, invullen en in de brievenbus aan de zijkant van de bar in de kantine deponeren.

Uitnodiging Louis Buurstee toernooi zaterdag 15 april 2023 in Klundert