Uitnodiging Louis Buurstee toernooi zaterdag 4 april 2020 in Klundert

Zaterdag 4 april 2020 organiseert JudoKlub Klundert haar jaarlijkse Louis Buurstee toernooi.

Dit toernooi is met nadruk bedoeld voor recreatieve judoka’s tot en met 14 jaar (geen wedstrijdjudoka’s). Verwurgingen en armklemmen worden daarom ook niet toegestaan.

Tot de leeftijd van +/- 10 jaar zal ook na Ippon de wedstrijd doorgaan tot de 2 minuten.

Dit om kinderen toch de kans te geven wedstrijd ervaring op te doen.

De ontmoeting zal plaatsvinden in Sporthal “de Niervaert”, Molenvliet 7 te Klundert. Voor elke deelnemer is er een prijs.

Indeling zal zoveel mogelijk naar leeftijd/gewicht en zo mogelijk band gedaan worden.

Opgeven kan door voor maandag 9 maart 2020 een mail te sturen aan Jenny met vermelding van je naam, geboortedatum, gewicht, kleur band en slip.

Je kunt ook dit formulier uitprinten, invullen en samen met het inschrijfgeld à € 7,50 deponeren in de brievenbus aan de zijkant van de bar in de kantine.