Uitnodiging Club Kampioenschappen Judo 2019

Heb jij hem al gescand!

Doe het snel en schrijf je in!

Clubkampioenschappen

JUDO 2019

DOE JIJ OOK MEE?

Het is weer bijna zover: Zondag 15 december 2019 zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen in onze dojo.

Op deze dag judo je met je leeftijdsgenootjes voor de titel ‘Clubkampioen’. Vaak zijn dit je vriendjes en vriendinnetjes uit de judoles. Zit je nog niet zo lang op judo? Ook dan kun je meedoen! Wij zorgen ervoor dat je tegen andere judoka’s mag judoën die ook nog niet zo lang op judo zitten.

Laat jouw mooiste worp zien!

Kun jij uit een houdgreep ontsnappen?

Je kunt ook samen met je leeftijdsgenootjes judoën tijdens het onderdeel Judo DuoGames voor kinderen t/m 12 jaar. Tijdens dit onderdeel laat je samen met andere judoka‘s judotechnieken zien aan het publiek. Bijvoorbeeld de mooiste heupworp of snelste beenworp.

Opgeven voor de duo games gaat individueel.

Wie maakt de meeste worpen in 30 seconden?

Wie kroont zich tot Clubkampioen
Alle Categorieën?

JA, IK DOE MEE !
Leuk! Aanmelden kan met dit aanmeldingsformulier. Ook kun je met Snapchat de snapcode scannen en het aanmeldingsformulier invullen.

Kun je jezelf niet online inschrijven? Maak dan gebruik van de uitnodiging in de dojo en gooi deze in de brievenbus aan de zijkant van de bar.

De aanvangstijden worden later per brief en mail bekend gemaakt.

LET OP inschrijven kan tot 1 december 2019!!

Je mag je inschrijven voor beide onderdelen. Het kan echter zijn dat de onderdelen tegelijk vallen. Je wordt dan door ons geïnformeerd.

Vragen of twijfel je? Spreek je judoleraar aan of mail ons.

Groetjes de Wedstrijd Organisatie Commissie,
Judoclub Made