Heb jij hem al gescand!

Doe het snel en schrijf je in!

Clubkampioenschappen

Judo 2017

DOE JIJ OOK MEE?

Zondag 17 december 2017 zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen in onze dojo. Op deze dag judo je met je leeftijdsgenootjes voor de titel ‘Clubkampioen’. Vaak zijn dit je vriendjes en/of vriendinnetjes uit de judoles.

Ben je pas net begonnen met judoën en heb je je opgegeven via de scholenactie ook dan kun je meedoen! Wij zorgen ervoor dat je tegen andere judoka’s die net begonnen zijn mag judoën.

Nieuw dit jaar:
Judo Duo Games

Laat jouw mooiste worp zien!
Wie maakt de meeste worpen in 30 seconden?

Je kunt ook SAMEN met je leeftijdsgenootjes judoën tijdens het nieuwe onderdeel Judo DuoGames voor kinderen t/m 12 jaar. Tijdens dit onderdeel laat je samen met andere judoka‘s judotechnieken zien aan het publiek. Bijvoorbeeld de mooiste heupworp of snelste beenworp. Opgeven voor de duo games gaat individueel.
HOE DOE IK MEE?

Aanmelden voor een of beide onderdelen kan door de snapcode bovenaan te scannen met snapchat en het aanmeldingsformulier in te vullen. Heb je geen snapchat, vul dan dit aanmeldingsformulier in.

Kun je jezelf niet online inschrijven? Maak dan gebruik van de invulstrook van deze papieren versie en stop die in de brievenbus aan de bar. De papieren versie is ook in de kantine van de dojo aanwezig.

De aanvangstijden worden later per brief en mail bekend gemaakt.

LET OP inschrijven kan tot 1 december 2017!!

Vragen of twijfel je? Spreek je judoleraar aan of mail ons via: woc@judoclubmade.nl

Groetjes de Wedstrijd Organisatie Commissie,
Judoclub Made