Beste Judoka’s en Ouders,

Elk jaar organiseert Judoclub Made haar clubkampioenschappen. Je judoot op deze dag tegen leeftijdsgenootjes om de titel “Clubkampioen 2016”.
Het komt vaak voor dat dit vriendjes of vriendinnetjes uit de judoles zijn. Daarvoor is het wel belangrijk jezelf op te geven om mee te doen! Vergeet niet dat deze dag ook erg gezellig, leuk en leerzaam moet zijn.
Ben je pas net begonnen met judo of heb je je opgegeven via de scholenactie? Ook dan kun je mee doen met de clubkampioenschappen. Wij zorgen ervoor dat je tegen andere judoka’s die net begonnen zijn mag judoën.

De clubkampioenschappen worden op zondag 18 december 2016 gehouden in onze dojo “de Duinpan” aan de Romboutsstraat 78 te Made.

Hoe kun je meedoen aan de clubkampioenschappen?
Je kunt jezelf opgeven via het Aanmeldingsformulier op deze website. Vul je naam, leeftijd, gewicht enz. allemaal goed in en druk op bevestigen. Via jouw email krijg je de bevestiging dat je bent inschreven voor de clubkampioenschappen. De tijd wanneer je mag beginnen krijg je later ook via jouw email.

Wanneer je geen gebruik kunt maken van het Aanmeldingsformulier op de website kun je ook gebruik maken via het inschrijfstrookje wat je onder de papieren uitnodiging vind. Deze ligt in de kantine van onze dojo of is uitgedeeld door de leraar. Op een brief die uitgedeeld wordt via de judoles krijg je jouw judotijden door.

LET OP inschrijven kan tot 2 december 2016!!

Heb je nog vragen of twijfel je? Spreek je judoleraar aan of mail ons via: woc@judoclubmade.nl

Groetjes de Wedstrijd Organisatie Commissie,
Judoclub Made