Team Haragei en Judoclub Made schitteren op Langstraattoernooi In Kaatsheuvel

De jeugdige judoka’s van Team Haragei uit Terheijden en Judoclub Made hebben vandaag een leuke dag gehad in sporthal de Werft in Kaatsheuvel. Hier werd het Langstraattoernooi georganiseerd.

In het nieuwe jaar betekent het weer dat de leeftijdscategorieën (2 geboortejaren bij elkaar) veranderen. Voor sommige judoka’s pakt dit gunstig uit en voor sommige juist niet. Hierbij een kort verslagje van de kampioenen van vandaag.

Voor Djenna van Gils was het al weer even geleden dat ze aan een toernooi had deelgenomen, maar Djenna traint trouw elke week 2 keer en dat liet dan ook niet het kaas van haar brood eten. Met maar liefst 6 winstpartijen werd ze kampioen in haar klasse.

Ruben Segers en Jim van Rosmalen  waren er op gebrand om kampioen te worden in 2019 waren ze altijd de jongste op de toernooien. In 2020 pakt het met de leeftijd gunstiger uit en dat lieten deze twee kanjers dan ook meteen zien. Ze werden met oppermachtig spectaculair judo beide kampioen.
Voor Seven Butseesee was er ook de hoogste trede op het podium. Seven is de laatste paar maanden wat meer gaan trainen wat hem nu op het hoogste podium brengt. Ga zo door Seven
.De zusjes Jill en Liz Boogers uit Raamsdonksveer en sindskort trainend bij Team Haragei deden voor elkaar niet onder en werden ook beide kampioen. Welkom bij de Judocombinatie.
Solange Trimbach heeft vandaag maar liefst 5 wedstrijden gewonnen en mocht zo ook de hoogste trede van het podium betreden.

Kampioen en 1e plaats:
Djenna van Gils
Ruben Segers
Jim van Rosmalen
Seven Butseesee
Jill Boogers
Liz Boogers
Solange Trimbach

De volgende judoka’s hebben het ook ontzettend goed gedaan en behaalden ook het podium:

2e plaats:
Mathijs Ritsema
Selize Trimbach