Conditie en kracht zijn naast de techniek een belangrijke pijler in de judo sport. Dit is een van de redenen dat Judoclub Made fitness trainingen verzorgd.

De training bestaat uit een gedeelte uithoudingsvermogen en deels krachttraining. Deze zijn persoonlijk van aard maar worden groepsgewijs aangeboden. Een les bestaat uit een gezamenlijke warming-up, hierna een deel kracht en een deel uithoudingsvermogen en dit wordt 5 x herhaald. Aan het einde van elke training doen we een collectieve cooling-down in de vorm van rekoefeningen.

Bij blessures of andere doelen wordt er individueel gewerkt, dit altijd in samenspraak met de trainers. De trainingen worden op een gezellige manier aangeboden want training is regelmaat en als het leuk is ga je graag en vaak en dan is het resultaat het grootst.

De trainingen zijn op maandag-, dinsdag- en woensdagavond en op donderdagmorgen. Voor informatie en opgeven zie het lesrooster hier vindt u ook de contributiebedragen. Voordat u besluit lid te worden, kunt u eerst 3 proeftrainingen bijwonen. Daarna kunt u onbeperkt trainen.

We zien u graag bij de trainingen, tot spoedig!