Beste Judoka´s/ouders,

Zondag 20 november 2016 brengt St. Nicolaas met zijn gevolg een bezoek aan Jucoclub Made in ons clubgebouw De Duinpan.

Alle jongens en meisjes van Judoclub Made t/m groep 5 van de basisschool nodigen wij hiervoor uit.

We beginnen om 10.30 uur en het is ongeveer om 12.30 uur afgelopen.

Voordat de Sint met zijn Pieten aanwezig is, willen we samen in een gezellige Judo-sfeer ons voorbereiden op de komst van de Sint. Dus, trek je judopak vast maar aan! De Sint en zijn knechten willen wel eens zien wat jullie op judogebied allemaal kunnen. St. Nicolaas met zijn gevolg wordt omstreeks 11.00 uur verwacht. De knechten van de Goed Heilig Man zullen dan een fantastische show opvoeren.

Vind je het leuk om een tekening of kleurplaat te maken voor St. Nicolaas, dan kun je deze op 20 november op de spiegel in de zaal komen ophangen.

De ouders van onze genodigde judoka´s zijn deze morgen ook van harte welkom evenals de broertjes of zusjes. De Sint brengt voor alle kinderen t/m groep 5 een presentje mee dus deze kinderen moeten zich ook opgeven via onderstaand briefje. Omdat de Sint graag wil weten hoeveel kinderen hij kan verwachten, vraagt hij jullie onderstaand briefje vóór 16 november in de brievenbus bij de bar te doen.

Met vriendelijke groeten,

Activiteitencommissie Judoclub Made