Seven en Jiro samen aan de bak in Dordrecht

Terwijl Sinterklaas met zijn fantastische pieten ’s ochtends de dojo op zijn kop zetten, deden Jiro Overkamp en Seven Butseesee dat in Dordrecht. Zij streden daar weer op één van de toernooien van de jbn-instaptoernooien. Dat zijn toernooien die werken met puntensystemen, waar je oorkondes en badges mee kunt verdienen.

De pieten in de dojo lieten knappe kunsten zien. Jiro en Seven kunnen later zeker ook piet worden, want ook zij lieten mooie judokunsten zien. Seven werkte weer keihard en mocht drie pittige partijen doen. Twee daarvan besliste hij in zijn voordeel! Loon naar werken heet dat. Goed gedaan Seven.

Jiro had er echt zin in vandaag. Jiro stonden maar liefst vijf partijen te wachten. Deze topper nam vandaag het voortouw en won er vier! Het leverde hem een mooie oorkonde en een nieuwe badge op. Dat is nog eens lekker de strijd aangaan!

En zoals het dus vandaag in de dojo een feestje was, was het dat in Dordrecht ook. Wat zijn we als Judoclub Made toch trots op deze sportieve kinderen die de regio doorkruisen voor hun wedstrijden. Net zoals we heel trots zijn op de vrijwilligers die de gezellige ochtend in onze club mogelijk maakten.

Sint feest lekker in de dojo en onze judoka’s feesten in Dordrecht