Zondag 5 februari reisde er een hele grote gezellige groep judoka’s en ouders af naar Tilburg waar in sporthal de Dongewijk het jaarlijkse Kruikentoernooi werd georganiseerd. Ditmaal al voor de 5e keer.

Achteraf gezien hadden we beter een grote aanhanger mee kunnen nemen, aangezien de judoka’s van de judocombinatie MADE/HARAGEI lieten zien dat de noeste arbeid op de trainingen werden omgezet in schitterende IPPONS op de judomat in Tilburg. Zelfs ondanks de nieuwe regels die vanaf 1 februari pas gelden.
Wat waren er veel kampioenen en tweede en derde plaatsen. De coaches Dennis, Bas, Jenny, Maikel, en Marcel hebben de juiste spirit gezien vandaag.

Thomas, Dennis en Lisa van Kreij (broers en zus) waren oppermachtig met een eerste plaats voor Thomas en Lisa. Dennis moest ditmaal genoegen nemen met een verdienstelijke tweede plaats.
De jonkies en maatjes Stef Segers en Lef van der Steen waren dit keer ook weer samen op pad. Stef behaalde een mooie derde plaats met twee mooie overwinningen. Lef ging weer als een raket. Hij won 4 potjes en verloor er 1: een tweede plaats voor Lef dit keer.
Onno Busch, alias Joop Zoetemelk gezien zijn vele tweede plaatsen het afgelopen seizoen, is een beetje klaar met zijn bijnaam en plakte zijn tegenstanders vakkundig tegen de tatami. Voor Onno een mooie eerste plaats.

De tegenstanders van Cris van Oosterhout waren bijna allemaal een kopje groter maar daar was Cris niet van onder de indruk. Voor Cris ook weer een verdiende eerste plaats.

Alle prijswinnaars op een rijtje:

De volgende judoka’s werden kampioen:
Thomas van Kreij, Lisa van Kreij, Aylin Halman, Morris Morales Sequerra, Cris van Oosterhout, Matz van Haren, Ilse Vissers, Joris Wiertz, Thijs Lucas, Julie Bello, Onno Busch

Tweede plaatsen waren er voor:
Djenna van Gils, Mathijs Ritsema, Lef van der Steen, Tristan de Wit, Robin van der Stelt, Sem van Gils, Dennis van Kreij, Nick Martens, Elle van Batenburg, Reinier Lubbers

Derde plaatsen werden behaald door:
Toine Kloet, Rohan van der Wolf, Simon Wiertz, Stef Segers, Yorick van der Wolf, Milan Bloemen

Prijzenregen in Tilburg voor Judoka’s judocombinatie Team Haragei Terheijden en Judoclub Made

Je zou ook interesse kunnen hebben in