Dikke duim voor Sem van Gils

Eerste toernooi 2017 succesvol

Traditioneel is het toernooi in Gilze altijd weer het eerste toernooi in het nieuwe jaar. De combinatie Team Haragei / Judoclub Made was met een grote groep judoka’s afgereisd naar het pittoreske Gilze.

De eerste weging begon om 08.00 uur dus we waren al vroeg uit de veren. Het was voor veel judoka’s spannend aangezien velen in een nieuwe leeftijdscategorie terecht zijn gekomen waarin ze als jongste deelnemer mee moeten strijden om de prijzen.

Het is bijna niet te doen om over iedereen een wedstrijdverslag te schrijven , maar we willen Sem van Gils in het bijzonder vernoemen. Sem zat in de poule -10 jaar -30kg. Met daarin 35 deelnemers verdeeld over 2 matten. Sem kreeg het na 7 partijen voor elkaar om een derde plaats te bemachtigen. Sem was er rustig onder en zei ” van mijn vader moest ik een rood hoofd hebben van mijn best doen”. Nou 1 ding weten we zeker: Sem had een rood hoofd en heeft ontzettend zijn best gedaan. We gaan nog veel horen van deze warrior.

Onderstaand de vele prijswinnaars:

Eerste plaats: Tyn van Rosmalen , Dennis van Kreij

Tweede plaats: Semena Trimbach

Derde plaats: Lieke Godschalk, Ellen van Batenburg, Ilse Vissers, Sander Brands, Jacob Krijger, Pascal van Ochten, Luke van Drongelen, Rowan van de Wolf, Sem van Gils.

Prijzengolf voor judocombinatie bij toernooi in Gilze 8 januari 2017