Pittig toernooi in Nijmegen voor de wedstrijdjudoka’s

Zaterdag 12 oktober stapte een aantal van de wedstrijdjudoka’s van de Madese en Terheijdense judocombinatie de mat op tijdens het 3e open Nijmeegse kampioenschap. Maar liefst 2 kampioenen en een mooie 3e plaats zijn het resultaat! Kampioen zijn geworden Dennis van Kreij en Ilse Vissers. Lisa van Kreij behaalde de 3e plaats. Gefeliciteerd kanjers!

Voor de andere wedstrijdjudoka’s die vandaag de mat opgingen zat het wat minder mee. Jelmer, Onno, Thomas, Sebas, Rohan en Anouk, konden niet alles eruit halen wat erin zat. Wel weer een mooie leerervaring opgedaan en op naar het volgende toernooi! De jongere wedstrijdjudoka’s kunnen volgend weekend weer aan de slag in Gilze bij de districtskampioenschappen tot 12 jaar. Een week later wordt het weekend gevuld met het Klompentoernooi in Sint Oedenrode.

Klik hieronder voor filmpjes van mooie klappers van Dennis en Ilse!