We hebben vacatures!

Judoclub Made kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. We kennen een lange traditie en mogen al heel veel jaren genieten van de kanjers die onze club helpen. Toch kunnen we op dit moment volop handen gebruiken. We zijn een club in ontwikkeling. Na de installatie van een nieuw bestuur en de turbulente Corona-periode willen we vooruit! Heb je tijd over? Heb je een bepaalde specialiteit? Zoek je een plek waar je praktische werkervaring op kan doen? Laat je horen, want jouw club kan je goed gebruiken.

Er zijn veel verschillende plaatsen waar je kunt helpen. Op dit moment hebben we de volgende vacatures waar we dringend mensen voor zoeken:

• Judoleraar (bij voorkeur zaterdagochtend)
  • algemeen bestuurslid
  • gastvrouw of -heer/kantinemedewerker
  • schoonmaak
  • communicatie en social media
  • handige handjes voor het onderhoud
  • meehelpen bij de activiteitencommissie

Maar de mogelijkheden zijn eindeloos. Ben je bijvoorbeeld handig en houd je van klussen? Sluit je dan aan bij de onderhoudscommissie! Ben je juist goed in het organiseren van leuke activiteiten? Dan is de activiteitencommissie wat voor jou. Heb je veel kennis van wetten? Dan kun je misschien helpen door een denktank te zijn voor het bestuur! Kun je zelf een leuke activiteit aanbieden als trainer? Neem ook dan contact op met het bestuur! We zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan zelfverdediging, yoga of andere activiteiten die aansluiten bij het familiegevoel van onze club.

Wil je meer weten of jezelf kenbaar maken? Stuur dan een mailtje naar info@judoclubmade.nl onder vermelding van vrijwilliger.