Iedereen vindt het toch leuk om na het sporten samen met je mede sporters nog wat te drinken en na te praten! Dan ben je op het goede adres bij Judoclub Made. In de gezellige kantine van Judoclub Made kan iedereen terecht voor een drankje en/of een hapje. Het assortiment bestaat o.a. uit koffie, thee, verschillende frisdranken, een wijntje of een biertje. Ook aan de lekkere trek is gedacht: een koek of mars en dergelijke is verkrijgbaar.

De kantine wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers die klaarstaan voor de bezoekers in de kantine. Maar daarnaast houden zij ook het reilen en zeilen van de vereniging in de gaten; na de lessen worden alle ruimten doorgelopen en in orde gemaakt.

De kantine is geopend een kwartier voor aanvang van de lessen tot minimaal een uur na de laatste les.  De vrijwilligers nemen ieder een avond of morgen de bezetting van de bar op zich.  Dat geeft ook al gelijk aan dat er veel vrijwilligers nodig zijn.

We zijn daarom nog steeds op zoek naar mensen die het leuk vinden om op invalbasis in de kantine te werken.  Want ook vaste vrijwilligers kunnen op vakantie gaan of ziek worden.  Daarnaast zijn er in de weekenden regelmatig activiteiten van Judobond Nederland en Jiu Jitsu . Ook daar wordt gezorgd voor een lekker bakkie koffie. Voor die incidentele activiteiten zijn we zeker op zoek naar vrijwilligers.

De huidige groep vrijwilligers bestaat uit 12 mensen.

Voor meer informatie kun je terecht via de contactpagina