Graag wil ik via deze weg wat uitleg geven over het de Activiteiten Commissie van Judoclub Made.

De Activiteiten Commissie van Judoclub Made heeft als doel het clubgevoel binnen Judoclub Made te vergroten. Dit doen we door buiten de gebruikelijke trainingen en wedstrijden om nevenactiviteiten te organiseren waarbij de leden elkaar eens op een andere manier kunnen leren kennen en leuk met elkaar bezig kunnen zijn. Elk jaar proberen we voor elke leeftijdscategorie minimaal één activiteit te organiseren. Hierbij moet je denken aan een spelletjesmiddag in de dojo voor de jongste leden, een bosdag, een kampweekend voor de wat oudere kinderen en een familieactiviteit.

luchtkussen tijdens de spelletjesmiddag

Afhankelijk van je leeftijd kun je dus verschillende uitnodigingen van ons ontvangen voor deelname aan een activiteit. De activiteiten zullen altijd tijdig gemeld worden middels briefjes die we het liefst per email aan je toe sturen. Tevens worden ze vermeld op de lichtkrant in de kantine en vindt je een aankondiging op de website. Het kan onbedoeld soms voorkomen dat de uitnodiging niet aankomt maar dat je wel in de doelgroep van een activiteit valt. Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bijna altijd nog meedoen!

veel spellen op het kamp

De organisatie van de activiteiten is in handen van een ervaren team van vrijwilligers: De Activiteiten Commissie.

De Activiteiten Commissie bestaat op dit moment uit 12 personen.

Lekker pannekoeken eten op het Judokamp

Door de jaren heen is gebleken dat  de nevenactiviteiten een positieve bijdrage leveren aan het verenigingsgevoel van de leden en we vinden het dan ook erg leuk als zoveel mogelijk leden deelnemen aan de verschillende activiteiten. Mocht het zo zijn dat je leuke ideeën hebt voor een activiteit dan staan wij altijd open voor nieuwe dingen.

Ook als er iets niet duidelijk is of als je denkt dat we vergeten zijn om je uit te nodigen mail of bel een van ons!! Hier vindt je een overzicht van de activiteiten voor komend seizoen!

Als je het leuk vind om ons te helpen dan ben je ook altijd welkom!!

Groeten, De Activiteiten Commissie van Judoclub Made

Uitleg over een spel tijdens de jaarlijkse bosdag

Contact gegevens: via de contactpagina