Een bestuur werkt vaak achter de schermen en zijn, helaas, niet altijd even zichtbaar. Toch willen we alle leden vragen ons actief te benaderen met vragen, opmerkingen, tips en ideeën. Daarom hieronder een voorstelrondje. Kunnen jullie ons wat makkelijker “in het wild” herkennen.

Miriam van der Werken-Tiekstra
Voorzitter

Begin november heb ik de voorzittershamer over mogen nemen van Frank van der Made. Sinds 1996 ben ik lid van Judoclub Made waar ik vele jaren zelf op de judomat gestaan heb. In die jaren heb ik de judoclub echt leren kennen als tweede familie waar ik erg graag kom. Naast de trainingen ben ik dan ook regelmatig bij andere activiteiten aanwezig of help ik als vrijwilliger.
Ik woon in Made en ben sinds kort getrouwd. Verder werk ik bij CZ in Tilburg waar ik verantwoordelijk ben voor de verwerking van verzekerdennota’s.

Luc Rullens penningmeester

Mijn naam is Luc Rullens. Sinds mijn 5de ben ik lid van Judoclub Made en sinds eind 2019 heb ik de eer om in het nieuwe bestuur de rol van penningmeester te vervullen. Inmiddels ben ik 23 jaar en woon ik samen met mijn vriendin. Ik ben 18 jaar lid van de club en toen ik 16 was, heb ik mijn zwarte band gehaald met mijn trainingsmaatje Rick van Fessem. Het leuke aan onze club vind ik dat het er altijd gezellig is en dat mensen voor elkaar klaar staan. Ik ga graag aan de slag en hopelijk zien we elkaar nog vaak op de mat of in de kantine!

Renée van der Vorst
Secretaris

Ik ben Renée van der Vorst, en samen met mijn man Pieter en onze 2 dochters wonen we alweer 11 jaar in Made. Mijn beide dochters judoën nu ongeveer 2 jaar bij Judoclub Made. Ik vind het prettig om een sportclub dichtbij huis te hebben waar mijn kinderen zich prettig en veilig voelen tijdens het leren en uitoefenen van een sport. Ik hoop bij te kunnen dragen aan een mooie/sportieve voortzetting van onze Judoclub in Made. Waar veel mensen zich thuis voelen en met een gerust hart komen sporten en zich met elkaar verbonden kunnen voelen.

Adrie Kuijpers
Algemeen bestuurslid

Ik ben Adrie Kuijpers en sinds mijn 5e lid van Judoclub Made. Op maandagavond verzorg ik samen met Evert Ooijens de jiu jitsu lessen. Mijn judo staat op het moment op een laag pitje, maar ik ben een paar keer per week in de fitnessruimte te vinden. Ook mijn 2 kinderen zijn actief binnen de club. Budosport heeft mij persoonlijk veel gebracht en ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren om sporten voor jong en oud mogelijk te maken. Buiten de vereniging hou ik me nog bezig met survivalrun, zeilen en fietsen.

Esther Kuijpers
Algemeen bestuurslid

Ik ben lid sinds 1 januari 2020. Lang hé? En nee, Adrie en ik zijn geen familie, voor zover we weten dan.
Ik drie zoons die er voor zorgden dat ik hier nu al enkele jaren meerdere keren per week kan genieten van de dojo. Sinds dit jaar zijn ik en mijn man toch ook “besmet” en is onze hele familie dus “aan de judo” bij Judoclub Made.

In het dagelijks leven ben ik kinder- en gezinscoach en ondersteun ik mensen via kinesiologie. Binnen het bestuur probeer ik extra aandacht te geven aan de pr van en binnen onze club.

Maurice Peemen
Algemeen bestuurslid

Hallo ik ben Maurice Peemen en ga me bezighouden met het sporttechnische beleid binnen Judoclub Made. Sinds mijn 5e doe ik aan judo, dat heeft me veel gebracht en het heeft me tot aan vandaag niet meer losgelaten. Inmiddels ben ik 3e dan in het judo, maar naast al de benodigde technieken heeft deze sport me vooral als persoon een actieve levenshouding mee gegeven. Daarom zou ik graag zien dat anderen net zoveel plezier mogen beleven aan deze sport.

Zelf ben ik pas vanaf mijn 16e lid geworden van Judoclub Made, dit omdat ik op Rijsbergen aan de andere kant van Breda woon. Tot mijn 16 vond ik aan die kant van Breda nog voldoende uitdaging. Momenteel sta ik op vrijdagavond nog steeds actief op de judomat en daarnaast pak ik op maandag geregeld een fitnesstraining mee.

Het gehele bestuur is te bereiken via het formulier op onze contactpagina. Of stuur een mailtje direct naar bestuur@judoclubmade.nl. Natuurlijk mag je ons ook gewoon aanspreken als je ons in de dojo ziet (of bij de supermarkt bijvoorbeeld). Sporten doe je samen. Een gezellige club maak je ook samen!