Via deze weg nog eens een oproepje aan al onze leden en vrijwilligers om even aandacht te schenken aan de volgende dingen:

• zijn er wijzigingen in adres, telefoon of email, laat het ons weten via ledenadministratie@judoclubmade.nl
  • voor diegenen met een hotmail of gmail account: voeg ons toe aan het adresboek, zodat we niet in een spambox terecht komen.
  • we zijn nog altijd op zoek naar helpende handen voor communicatie (site, social media, film en nieuws), kantine (als het weer kan) en schoonmaak.
  • parkeer auto’s in de daarvoor bestemde vakken, zodat we voor onze buurt geen overlast veroorzaken (zoals op stoepen parkeren) en kom, indien mogelijk, met de fiets.
  • kijk zelf regelmatig op onze site en social media om leuke tips en de laatste nieuwtjes te zien!

En natuurlijk geldt boven alles zijn er vragen of hebben jullie tips? Schroom niet en stuur ze in naar info@judoclubmade.nl of bestuur@judoclubmade.nl.

Oproepje voor al onze leden en vrijwilligers