Vandaag mochten Jill en Raf tijdens de les jiu jitsu laten zien of ze van witte naar gele band mochten promoveren. Onder het toeziend oog van hun trainingsmaatjes en natuurlijk met de nodige aanmoediging lieten beide jitsuka’s hun kunnen zien.

Via het tonen van kata’s, rollen, drie series van bewegingen en een aantal wedstrijdjes lieten Raf en Jill al hun technieken en vaardigheden zien. Jiu jitsu is de oorsprong van het judo en vraagt net andere vaardigheden. Zo wordt er bij jiu jitsu gebruik gemaakt van stoten en trappen, wat bij judo niet het geval is. Ook in de wedstrijden is verschil te zien.

En natuurlijk zijn we als club  supertrots op deze kanjers die zichzelf nu gele band jiu jitsuka’s mogen noemen! Gefeliciteerd Jill en Raf!

Ook Jiu Jitsuka’s doen examen!