De oorzaak: een kapotte dimmer.

Vanavond is in de dimmer in onze fitnessruimte een smeulbrand ontstaan. Dit leidde tot rookontwikkeling en een brandgeur. Aanwezige trainers en leden hebben met elkaar zeer adequaat gehandeld en de benodigde hulptroepen ingeschakeld. Verdere schade is daardoor voorkomen.

De judotraining van morgen kan gewoon doorgaan. Of de fitnessruimte morgen weer beschikbaar is, is op het moment van schrijven nog niet zeker. Daarvoor zal eerst de dimmer verder onderzocht en uiteraard gerepareerd moeten worden. Zodra we daar meer informatie over hebben, zullen we dit bekendmaken via social media en deze website.

Mochten er vragen zijn naar aanleiding van deze informatie, dan kunnen deze gestuurd worden naar info@judoclubmade.nl

Ongemak in de dojo