Madese judoka’s op laatste toernooi van het seizoen

Vier judoka’s van Judoclub Made bezochten het Zomertoernooi in Krimpen aan den IJssel op zaterdag 30 juni. Dat het een Zomertoernooi was hebben de judoka’s geweten. Wat was het warm buiten en het werd in de zaal alleen maar warmer met de inspanningen die geleverd werden.

Dat maakte voor onze judoka’s trouwens niets uit, want zij wilden nog een keer alles uit de kast halen voor de wel verdiende zomervakantie.

In het eerste blok waren Sebas Bol, Rohan van der Wolf en Ilse Vissers aan de beurt. De drie judoka’s hebben mooie gewonnen partijen laten zien. Helaas werden er ook partijen verloren wat de judoka’s scherp houdt en de inzet nog hoger maakt.

Het volgende blok was Yorick van der Wolf aan de beurt. De warmte in de zaal was inmiddels nog hoger gestegen. Dat maakte voor Yorick niks uit. Door een kleine poule wegens weinig tegenstanders (zou de hitte de rest hebben doen besluiten niet mee te doen?) mocht Yorick tweemaal tegen zijn tegenstanders judoën. Met fraai judo wist hij een goede podiumplaats te veroveren. De uitslag is als volgt geworden:

2e plaats: Yorick van der Wolf
3e plaats: Ilse Vissers
4e plaats: Sebas Bol & Rohan van der Wolf

Deze overwinningen werden allemaal beloond met een medaille. Gefeliciteerd allemaal, super gedaan en nu genieten van de vakantie. Fijne vakantie allemaal en tot het volgend judoseizoen.

Nog een maal voor de zomervakantie

Je zou ook interesse kunnen hebben in