Informatie over het nieuwe bestuur

Beste leden,

Aan het begin van deze maand presenteerden we 5 nieuwe bestuursleden, die vanaf 1 november aanstaande het stokje overnemen. In die brief stond ook dat nog gesprekken werden gevoerd met mogelijk andere kandidaten. Na die gesprekken is besloten een extra bestuurslid aan te stellen voor PR en communicatie. Esther Kuijpers neemt deze taak op zich.

Op dit moment werkt het nieuwe bestuur achter de schermen aan het ontwikkelen van ideeën voor de nabije en wat verdere toekomst. In alle eerlijkheid, dit gebeurt vast met her en der wat gestuntel en gestruikel, zoals wel vaker gebeurt als nieuwe wegen worden bewandeld.

Waar we ons wel van bewust zijn, is dat er geen club is zonder de leden en alle vrijwilligers die ons bijstaan bij de verschillende taken en activiteiten. Zonder samenwerking geen sport, geen activiteiten, geen club. We staan open voor jullie tips, suggesties en ideeën! Op dit moment hebben we, als nieuw bestuur, helaas nog niet de mogelijkheid om dit per mail te ontvangen (wordt wel aan gewerkt!). Maar mocht je één van ons al spotten, spreek ons gerust aan. We beloven niet dat elke tip of elk idee ook echt uitgevoerd wordt. Wel dat we alle inbreng serieus nemen. Dus, laat je horen en denk mee!

Met sportieve groet, namens het voorgenomen nieuwe bestuur,
Miriam, Luc, Renée, Adrie, Maurice en Esther