De jubilarissen!

Judoclub Made is een club met activiteiten die soms al een lange geschiedenis kennen. Zo ook onze jaarlijkse medewerkersavond. Traditioneel nodigde het bestuur in januari alle vrijwilligers uit voor een gezellige bijeenkomst. Tegelijkertijd werden dan de jubilarissen in het zonnetje gezet. Door de Corona-pandemie hebben we dit twee jaar niet kunnen doen. Dus nu alle maatregelen zijn losgelaten, kon het bestuur ook weer ‘los’. Na twee jaar mochten we zaterdagavond weer ouderwets vrijwilligers en jubilarissen laten zien dat we heel erg blij met hen zijn.

Onder het genot van een hapje en een drankje en een gezellige groepsactiviteit georganiseerd door vrijwilligers van onze activiteitencommissie konden we bijkletsen en mooie herinneringen delen. Helaas waren niet alle jubilarissen aanwezig, maar we konden een aantal toch alvast bedanken voor hun lidmaatschap. Ria van Dinteren, Johanna Prinse, Ad Mols, Nick van Leest en onze ‘eigen’ Miriam Tiekstra-van de Werken kregen een mooi aandenken voor hun 25-jarig jubileum. En erelid Anton van Beek mochten we zelfs in het zonnetje zetten voor zijn 50-jarig jubileum!

Gezellige drukte, bijkletsen en herinneringen ophalen.

We hebben met veel plezier iedereen weer ontvangen in ons clubgebouw en zijn dankbaar voor al onze vrijwilligers en trouwe leden. Sporten doe je samen, maar nog belangrijker is misschien wel: een club maak je samen!

Nieuwsgierig naar de foto’s?  Klik  op  de  afbeelding  hieronder.Medewerkersavond 2022 - MyAlbum

Na twee jaar eindelijk weer een beetje feest bij Judoclub Made