2 Podiumplekken voor Judoclub Made

Zaterdag reisden 2 judoka’s van Judoclub Made naar Wijk bij Duurstede voor deelname aan het 30e Frans Odijk Judotoernooi.

Tyn van Rosmalen mocht de dag beginnen. Dat was wel heel vroeg uit bed voor hem voor een paar potjes judo. Hij wilde niet want het was veel te vroeg. Maar wat heeft hij het goed gedaan . 3 Potjes met ippon gewonnen. Dus een mooie 1e plaats voor Tyn!!

Na Tyn mocht Onno Busch aan de slag. Ook hij heeft mooie potjes gespeeld. Zelfs gewonnen met ippon van een tegenstander die hem met de Open Zeeuwse in Vlissingen eerder in het seizoen nog de baas was. De laatste partij helaas met houdgreep verloren terwijl hij op dat moment voorstond met een waza-ari. Een mooie 2e plek voor Onno dus.

Een geslaagde dag dus met eremetaal voor beide judoka’s. Een mooi en leuk toernooi om nog eens te bezoeken.

Mooie gouden plak voor Tyn
Onno op 2e plek podium
Mooie judo wedstrijden van Madese judoka’s