Zaterdag 29 oktober was het tijd voor de Baronie Arashi Cup in Oosterhout. Een flinke groep van onze jongere judoka’s had zich hiervoor ingeschreven om lekker wat wedstrijdervaring op te doen. En ze hebben weer laten zien dat ze van wanten weten! Worpen, houdgrepen, vallen en weer opstaan…alles kwam voorbij.

Het allerlekkerst ging het bij Thomas Hillen, Logan Broeders, Tiedo Kruysifix, Marijn Moerenhout, Silke Moerenhout, Cris van Oosterhout en Jiro Overkamp. Deze kanjers mochten het hoogste treetje van het podium beklimmen. Superknap gedaan allemaal.

Een tweede plaats was er voor Bryan Janssens en Thieu van Oosterhout. Ook zij lieten mooie partijen zien en hebben hun plaats dik verdiend.

Net zo trots zijn we op de judoka’s die de knappe derde plek wisten te behalen. Timo Engin, Aiden Broeders, Bart Beijnen en Seven Butseesee, goed gestreden!

De Baronie Arashi Cup is een leuk toernooi in de regio. Wil jouw kind eens meedoen met een wedstrijd? Geef het door aan de trainer, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Madese judoka’s vlammen in Oosterhout

Je zou ook interesse kunnen hebben in