Zondag 28 januari hadden zeven van onze judoka’s in om lekker te sporten op het Kruikentoernooi in Tilburg. Zin hebben om mee te doen aan een toernooi is het allerbelangrijkst. Winnen is leuk, maar plezier in sporten zorgt ervoor dat je altijd plezier hebt als je met jouw sport bezig bent!

Mado van der Vorst draait sinds januari in een hogere leeftijdsklasse. Tot nog toe heeft haar dat geen parten gespeeld. Ze pakte in Tilburg de eerste plaats. Tiedo Kruysifix kwam in een behoorlijk pittige poule. Hij begon met twee keer verlies. Dan is het echt wel pittig om er vol voor te blijven gaan. Gelukkig is dat iets dat Tiedo wel goed kan. De volgende twee partijen wist hij wel weer te winnen. Volhouden, verlies incasseren en doorgaan. Top hoor Tiedo! Het leverde hem uiteindelijk een tweede plaats op.

Naast Mado en Tiedo konden ze in Tilburg ook genieten van onze andere kanjers zoals Lelie Sophie Lagrouw met haar altijd brede glimlach. Leia Overkamp die hard werkt aan haar technieken. Silke en Marijn Moerenhout, broer en zus die inmiddels al heel goed weten wat wedstrijden draaien betekent en Sem Bogaers die juist lekker aan de weg timmert door goed wat ervaring op te doen met allerlei wedstrijden.

De resultaten van het toernooi waren:

1e plaats: Mado van der Vorst en Marijn Moerenhout

2e plaats: Silke Moerenhout, Leia Overkamp en Tiedo Kruysifix

3e plaats: Lelie Sophie Lagrouw en Sem Bogaerts

Madese judoka’s op het podium in Tilburg

Je zou ook interesse kunnen hebben in