Seven en Thomas prachtig tweede!

Vandaag reisden de judoka’s van Judoclub Made en Team Haragei af naar Gilze waar door Judobond Zuid-Nederland het Lentetoernooi werd georganiseerd.

In de vroege ochtend stonden Liz Boogers en Selize Trimbach op de Tatami. Deze twee jonge meiden laten op de trainingen heel mooie judotechnieken zien en dat brachten ze vandaag ook in de toernooi praktijk . Selize was ongenaakbaar en werd overtuigend kampioen. Liz verslikte zich in haar eerste tegenstander maar was daarna wakker en won al haar partijen .

In de middag kwam Jill Boogers, de oudere zus van Liz, in actie. Jill ging verder met waar ze het laatste toernooi in Dordrecht mee was gestopt en dat is kampioen worden. Ook vandaag liet Jill het kaas niet van haar brood eten en werd overtuigend kampioen. Voor Thomas Vissers was het zijn eerste JBN toernooi. Dat is altijd spannend maar hij wist knap tweede te worden.

Ruben Segers had een flinke schaafwond op zijn elleboog maar was erop gebrand om kampioen te worden. Hij wist al zijn tegenstanders vroegtijdig naar de grond te werken en kreeg de gouden medaille omgehangen.

Seven Butseesee bereikte met zeer tactisch en bekeken judo de finale. De finale ging gelijk op en Seven was goed op weg om kampioen te worden, echter zijn tegenstander verraste hem op het laatste moment.

Als laatste betrad André Hanegraaf de tatami, het was voor Andre zijn eerste toernooi in de -15 jaar categorie en moest flink aan de bak. Dat is wel aan Andre besteed. Hij wist zich knap op het podium te knokken.

1e en kampioen:

Jill Boogers, Selize Trimbach, Ruben Segers

2e plaats:

Liz Boogers, Thomas Vissers, Seven Butseesee

3e plaats:

André Hanegraaf

Madese en Terheijdense judoka’s oogsten medailles in Gilze

Je zou ook interesse kunnen hebben in