Vanaf woensdag 1 juli starten we weer met reguliere lessen en fitnessmogelijkheden. Dit gebeurt uiteraard wel onder de door de RIVM opgestelde voorschriften. Hier en daar kunnen er wat “opstartproblemen” zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor. Houd site en social media goed in de gaten voor berichtgeving! Voor alles lestijden klik hier. Let op: vanaf maandag 13 juli is er sprake van een aangepast zomerrooster.

Ondanks alle versoepelingen blijft, ook bij Judoclub Made, het devies: gebruik het gezonde verstand. Onze club kent leden van 5 jaar tot 80+ en dat betekent dat we rekening houden met elkaar! Voor de sporters van 18+ de tip: sport zoveel mogelijk met dezelfde partner!

De regel: blijf thuis bij milde verkoudheidsklachten, koorts en hoesten, blijft onverminderd van kracht! Kom met schone handen naar de training.

Protocollen

Klik op de links hieronder voor de verschillende protocollen:

Voor sporters

Voor ouders

Voor trainers

Van het bestuur:

Laten we beginnen met te melden dat we jullie missen! Besturen in deze tijd is niet het ideaalplaatje. We zijn ons ervan bewust dat de Corona-crisis bij velen van jullie vragen oproepen. Schroom niet om deze te stellen! Dat kan eenvoudig via het mailadres info@judoclubmade.nl of door een berichtje te sturen naar bestuur@judoclubmade.nl. Je mag ook een berichtje sturen via instagram of social media.