Na het succes van vorig jaar, kon het niet anders dan dat we ook dit jaar weer meedoen! Hieronder staan alle instructies op een rijtje. We hebben als doel € 1.000,- op te halen. Alle beetjes helpen is het idee. Nog belangrijker vinden we het dat jullie het met plezier doen voor jullie club.

Wil je supereenvoudig loten verkopen? Laat mensen dan deze QR-code scannen! Dan gaan ze direct naar onze verkooppagina.

Meedoen en loten verkopen is tegenwoordig supermakkelijk via qr-codes!   Op deze pagina staan allerlei instructies over hoe te verkopen en waar je aan moet denken. Alle kleine beetjes helpen! Vertel duidelijk dat je verkoopt voor jouw club en  leg uit dat het geld gaat naar nieuwe materialen en het weer opbouwen van de club na de lange Corona-stop.

Alle jeugd tot en met 11 jaar heeft een eigen boekje ontvangen met daarop een QR-code. Dat leidt naar een eigen pagina. Alle leden van12 jaar en ouder kunnen gebruik maken van ‘blanco’ verkoopboekjes of de online verkooppagina van onze club: Steun Stichting Judo Made – Grote Clubactie of voor het Superlot: Steun Stichting Judo Made met een Superlot – Grote Clubactie. Je kunt deze linkjes natuurlijk ook makkelijk delen via Whatsapp en e-mail! Vraag vrienden en familie om jouw club mee te steunen.

Hieronder vinden jullie de brieven die uitleggen hoe het werkt.

Video-instructie

Uitleg met persoonlijke QR-code (voor onze leden tot en met 12 jaar)

Uitleg van het boekje zonder persoonlijke QR-code

Uitleg Superloten!!!

Heb je vragen of lukt iets niet, stuur dan gerust een berichtje naar info@judoclubmade.nl!