In deze tijd van Corona-maatregelen is het roeien met riemen die we hebben. We proberen zo goed als we kunnen voor onze leden alternatieve lessen te organiseren. Daarnaast proberen we op zo kort mogelijke termijn de nieuwe maatregelen vanuit de overheid toe te passen. We willen heel graag iedereen weer lessen en activiteiten kunnen bieden. Helaas is dit niet altijd mogelijk. We vragen uw begrip daarvoor!

Judoclub Made is een familieclub. Een club waar we willen dat iedereen zich thuisvoelt. Schroom dan ook niet om eens met een “andere” training mee te doen tijdens deze Corona-tijd. En nodig vrienden en bekenden uit om met u mee te komen doen. Ons huidige lesaanbod past bijna iedereen! Daarnaast wijze we onze leden op de mogelijkheid van financiële ondersteuning via www.leergeldwestbrabantoost.nl.

En we zijn trots op onze activiteitencommissie. Deze club enthousiaste vrijwilligers organiseert in deze toch wel pittige tijd een online pubquiz, een puzzeltocht door Made en een Bosdag voor onze jeugdleden! Dit bewijst maar weer eens dat een club niet zonder vrijwilligers kan. Interesse? Laat het ons zeker weten! We zoeken altijd helpende handjes. Zeker straks weer voor de bemanning van de kantine, ondersteuning bij onze pr-activiteiten en onderhoud van de website en klusjes van allerlei aard.

Duimen jullie mee dat we vanaf 1 juli de dojo weer, in Corona-style, open mogen stellen?

Klein berichtje….