Wedstrijdjudoka’s  Haragei Terheijden, Judoclub Made en Judovereniging Zevenbergen sluiten seizoen af

Op zaterdagavond 25 juni sloten ruim 50 wedstrijdjudoka’s van Haragei Terheijden, Judoclub Made en Judovereniging Zevenbergen het seizoen af. Er werd een geweldige gala-avond georganiseerd waarbij door de verschillende leeftijdsgroepen een geweldige show werd neergezet.

De ouders, familieleden en belangstellenden kregen een wervelende show te zien. De jongste jeugd kwam als eerste in actie gevolgd door een fraai stukje kata van de dames en daarna door verschillende groepen technieken op muziek. Als klap op de vuurpijl twee groepen met judo in het donker. Nou niet helemaal donker maar met blacklight. Met de witte judopakken en op begeleidende muziek gaf dit een schitterend effect. Aan alle judoka’s een compliment voor hun show.

Naast de geweldige shows was er ook erkenning voor die judoka’s die tijdens het seizoen namens de gezamenlijke clubs het eremetaal behaalden tijdens de Zuid Nederlandse. Darren Rombouts in de categorie -10, Semena Trimbach in de leeftijd -12 en Marit Visscher in de -15.

Naast deze prijswinnaars was er de sport power prijs voor Noud Bello. Hij heeft op de diverse toernooien laten zien dat hij steeds met de beste mee kan. Voor hem deze oeuvre prijs.

Bijzonder was het die avond twee kersverse Nederlands kampioenen in ons midden te hebben namelijk Marit Visscher en Sanne Kegge. Zij behaalden met het Zuid Nederlandse Meisjes team zaterdag overdag de eerste plaats tijdens de Nederlandse kampioenschappen. Ook voor hen een welverdiende felicitatie.

Foto’s zijn terug te vinden in het fotoalbum.

Judosport gala 2016 Judoclub Made