Drie judoka’s gaan naar het NK in Leek

Helaas waren er geen kampioenen op de Zuid-Nederlandse judokampioenschappen onder 18 jaar, maar toch drie judoka’s die wel het podium haalden.

De Zuid-Nederlandse judokampioenschappen onder 18 jaar. Dit is het moment voor onze judoka’s zich te kunnen plaatsen voor het NK. Vol goede moed gingen ze allemaal van start. Helaas verloren al onze deelnemers hun wedstrijd in de eerste ronde. De meesten herstelden zich gelukkig daarna goed.

Marit Visschers wist mooi tweede te worden. Een eerste plaats had er ook zeker ingezeten, helaas lukte dit net niet.
Jacob Krijger werd knap derde en behaalde ook nog eens een groot aantal danpunten op weg naar de zwarte band.
Ook Pascal van Ochten wist derde te worden en dwong daarmee kwalificatie voor het NK af.

Deze drie judoka’s mogen naar het NK in Leek om daar voor hun kansen te gaan. Succes judoka’s!

Judoka’s Judoclub Made en Haragei naar NK judo