Wederom een judofeest van jewelste

Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft sportschool Geelhoed een prachtig judo-evenement weggezet in Vlissingen. Niet alleen ruimte voor wedstrijden maar aan alle details is gedacht. Schminken voor de jongste judoka’s, een enorm luchtkussen dat dankbaar gebruikt werd als alternatieve warming-up ruimte en leuke clinics door topjudoka Roy Meijer. Alles bij elkaar een judofeest waarop ook nog eens gepresteerd werd door onze judoka’s.

Semena Trimbach en Naut Bello zijn dit seizoen niet te stoppen en werden net zoals zo vaak kampioen. Toch is het zaak hard te blijven trainen, de concurrentie volgt namelijk op zeer kleine afstand, de verschillen zijn echt heel klein. Deborah Eckhard hield zich goed aan het tactisch plan en wist ook kampioen te worden. Erg knap!

Mirte Westgeest was in topvorm en de finale eindigde in 0-0. De scheidsrechter moest beslissen. De keuze viel helaas op haar gerenommeerd tegenstander maar Mirte komt eraan! Ook was er een tweede plaats voor Tyn van Rosmalen. Ook Tyn was goed op dreef, de judoka in de finale was echter een maatje te groot.

Er werden veel derde plaatsen behaald door de judoka’s. Voor Dennis van Kreij, Ilse Vissers, Lef van der Steen en Sara den Hollander (allen 3e) was dit de eerste podiumplaats op zo’n groot toernooi. Overige derde plaatsen voor Jelmer Moerenhout, Onno Busch, Sanne Kegge en Anouk van Geel.

Judoka’s Haragei en Judoclub Made presteren in Zeeland