Goed bezet toernooi in Berlicum

Judo wedstrijden te Berlicum. Ook dit jaar was er weer een delegatie van jong talent van de judo combinatie Judoclub Made / Haragei aanwezig in de sporthal te Sint-Michelsgestel. Een pittig toernooi met de volgende prijswinnaars:

Semena Trimbach 1e plaats
Jerom Wijnen 1e plaats
Naut Bello 1e plaats
Marit Visscher 2e plaats

Een goed toernooi waar onze pupillen zich hebben kunnen meten met anderen. De tip is om meer te vechten voor de pakking en leren het spel aan te voelen met juiste keuzes maken. Gebruik geen technieken die je niet goed beheerst. Werk daar aan tijdens de trainingen.

Maarten van Oosterhout net geen 3e plaats. Jacob Krijger goed gedraaid 2 gewonnen 2 verloren. Luke van Drongelen stond die dag goed op scherp maar maakt wat bewegingsfoutjes, reageert soms niet de goede kant op, 1 gewonnen 2 verloren. Sem Zijlmans 1 gewonnen. Inzet is goed . Ook Tristan en Diego zaten goed in de wedstrijd maar soms de verkeerde keuzes. De wil is er.

Niels de Boer kwam uit in de leeftijd  -21. Heeft goed gedraaid maar miste net de aansluiting met de top.

Judoclub Made/Haragei in de prijzen