Drukte op de judomat 2e paasdag

Afgelopen maandag tweede paasdag waren we met een klein groepje judoka’s te gast bij Arashi Bliemer in Oosterhout voor de 24e Baronie Asrashi Cup. Er is heel hard gestreden door onze judoka’s.

Raissa van Bragt en Thijs van Groesen deden voor het eerst mee aan een toernooi. Ze zijn nog bezig met hun 500 punten toernooi dus echt knap dat ze nu al in de prijzen zijn gevallen op een echt toernooi.
Thijs heeft elke wedstrijd gewonnen met een ippon. Raissa verloor een wedstrijd, maar de andere wedstrijden allemaal heel mooi gewonnen en dat tegen allemaal flinke jongens. Super goed van jullie.

Tyn van Rosmalen, Nick Martens, Joris Wiertz en Ilse Vissers hebben allemaal heel goed judo laten zien. Het was echt duidelijk te zien dat deze vier judoka’s al heel wat wedstrijd ervaring hebben. Ze hebben alle vier mooi en goed judo laten zien maar dat was ook wel te verwachten van deze kanjers!!

Dan hebben we nog Elle van Batenburg. Dit meisje is heel serieus bezig met trainen en wedstrijden. Dit is mij als coach al opgevallen maar bij de organisatie van het toernooi viel Elle ook op. Er was een stijlprijs voor de judoka die sportief naar de tegenstanders was en goed judo liet zien. Onze Elle heeft deze speciale prijs gewonnen met volle overtuiging van de jury. Hartelijk gefeliciteerd met deze mooie prijs.

Onno Busch was ook ingeschreven voor dit toernooi maar hij heeft tijdens de training zijn duim gebroken dus kon helaas niet meedoen. Heel veel beterschap Onno.

Al met al weer een fantastische judopaasdag.

Eerste prijs: Elle van Batenburg, Tyn van Rosmalen, Joris Wiertz, Thijs van Groesen en Ilse Vissers

Tweede prijs: Raissa van Bragt

Derde prijs: Nick Martens

Judoclub Made zit niet stil met pasen