Gezellig samenzijn van jongste leden Judoclub Made

Op zaterdagmiddag 21 januari organiseerde de activiteitencommissie van Judoclub Made haar spelletjesmiddag voor de jongste leden. Die middag hadden zich zo’n 40 kinderen van 4 tot en met 8 jaar verzameld voor een gezellige actieve middag rondom het thema beestenbende.

Na lekker uitgeleefd te hebben met het spel kat en muis werden de kinderen in 3 groepjes verdeeld. In de zaal werden leuke spelletjes gespeeld, zoals een dierenpuzzel estafetterace, een dierenmemory met diertjes die onder een emmertje verstopt waren en een stoelendans. Daarnaast was het ballen uit de ballenbak gooispel zoals altijd een groot succes.

In de kantine werden leuke dieren gekleid zoals kleurrijke egels, muisjes en slakken. Ook kregen de kinderen volop lekkers. Het was heerlijk voor de begeleiders (die voor deze gelegenheid hun beest-onesie hadden aangetrokken) om te zien dat iedereen enthousiast mee deed.

Groetjes van de activiteitencommissie van Judoclub Made.

Als je op de foto klikt zie je nog meer foto’s !

Judoclub Made organiseert beestenbende voor jongste leden