Eerste grote toernooi van het wedstrijdseizoen

Afgelopen weekend trokken de jongens en meisjes van Judoclub Made naar Oss. Het eerste toernooi van het nieuwe seizoen. De coaches hebben weer genoten van mooie wedstrijden. Het was natuurlijk voor sommigen wel weer wennen aan de wedstrijden en sommigen voelde zich ook ziek!! Maar dat was gelukkig over toen ze gejudood hadden.

Semena Trimbach en Maarten van Oosterhout zijn allebei knap eerste geworden op dit toch best zware toernooi. Heel goed gedaan en beiden mooie punten gemaakt.
Coach Jenny vermeldt er wel bij dat Maarten echt power judo gedaan heeft, want die was echt super sterk vandaag.

Luke van Drongelen en Onno Busch pakten een mooie tweede plaats. Het zag er voor Onno even niet goed uit want de scheidsrechter kende de mooie ippon die Onno maakte aan de andere judoka toe.
Maar dit is later recht gezet door onze mede coach Paul. Bedankt hiervoor!!
Bij Luke duurde het allemaal lang op zijn mat want er had een judoka zijn been gebroken dus moest eerst de ziekenwagen komen. Maar daarna konden ze weer verder en voor Luke was er ook een mooie tweede plaats.

Tyn van Rosmalen, Jelle Poppelaars en Sem Zijlmans zijn alle drie derde geworden. Ook voor Sem gold dat het lang duurde, want hij was ook op de mat met de geblesseerde judoka. Super Sam heeft vandaag een hele mooie ippon gemaakt. Tyn zag het even niet meer zitten na een verlies partij maar heeft toch knap doorgezet en toen al zijn volgende wedstrijden gewonnen.
Jelle draaide ook vandaag heel soepel mag ik wel zeggen. Hij moest ook nog tegen Tristan de Wit, zijn ploeggenoot. Jammer voor Tristan maar Jelle was niet meer te stoppen .

Joris Wiertz verloor net voor zijn derde plaats maar ook hij draaide verder heel goed. Ook de judoka’s die geen prijs hadden vandaag hartelijk bedankt voor jullie inzet en je moet maar zo zien: er moeten ook verliezers zijn en jullie zijn op een ander toernooi weer aan de beurt om prijzen mee naar huis te nemen. Ik vond het een lange maar zeker gezellige judodag.

Tot de volgende keer.

Judoclub Made naar Oss