20 kinderen gaan met flinke tegenwind op de fiets naar Teteringen.

Onder begeleiding van de activiteiten commissie en actieve ouders van Judoclub Made vertrokken we op de fiets naar de Teteringse bossen voor de jaarlijkse bosdag met kinderen geboren tussen 2006 en 2009. Het weer zat mee ondanks de voorspelling.

In 3 groepen vertrokken we richting Teteringen waar er flinke tegenwind werd getrotseerd in de polder en over de brug bij Den Hout. Natuurlijk komen onze sterke judoka’s er goed doorheen en in het bos ging het weer vanzelf waarna ze snel op onze vaste locatie waren voor een leuk dagje met spelletjes in het bos. Eenmaal aangekomen was het natuurlijk tijd voor een lekkere beker ranja en een lekkere eierkoek.

Daarna hebben we het Dierenvang spel gespeeld waarbij de kinderen zoveel mogelijk dieren moesten tikken om een kaartje te krijgen. Het kind met de meeste kaarten won! De winnaars mochten in het volgende spel beginnen als vanger want ze moesten de kinderen zien te tikken op een veld waarbij we telkens over moesten steken onder een luidkeelse kreet. Daarna lekker boomklimmen en, o ja, ook nog broodje knakworst eten.

Na het eten een grote ronde door het bos met verschillende spellen waar ze telkens een deel van een schatkaart konden verzamelen. Als de schatkaart volledig was kon er een schat worden opgegraven. De schat bestond uit een emmer met snoep. Omdat het zo gezellig was liep het toch wel wat uit waardoor we snel terug moesten fietsen want de ouders stonden al te wachten bij de dojo. En zo liep een leuke dag af waarbij we blije kinderen aan over hielden.

Alle hulpouders en kinderen bedankt voor jullie enthousiaste bijdrage. We hopen jullie allemaal weer terug te zien bij de volgende Bosdag volgend jaar!

De activiteiten commissie.

Hier vindt je foto’s terug van deze geslaagde dag.

Judoclub Made heeft een gezellige Bosdag.