Judoclub Made zet in 2023 vernieuwing in

In 2023 is Judoclub Made niet langer de club waar u zich thuis voelt, maar de club waar u zich vitaal en thuis voelt! We werkten al samen met Geriafit om aangepast sporten mogelijk te maken. In het nieuwe jaar breiden we onze activiteiten uit door de instap van Patricia Gallé Bernard van Viva la Vida en samenwerking met Jau® Centrum in Beweging.

Judoclub Made biedt al bijna 60 jaar een variëteit aan sporten. Van fitness tot judo, van jiu-jitsu tot bootcamp. We zoeken ook graag de samenwerking op. Bijvoorbeeld samen met Geriafit voor aangepast sporten, maar ook de gezellige kaartclub op dinsdagmiddag en fitness door het Dongemondcollege. Alles om zo veel mogelijk mensen de kans te bieden te sporten. Waarom? Omdat sport je helpt gezonder te blijven en je lekkerder te voelen! Dat is ook waarom we besloten hebben om in 2023 vitaliteit als extra aandachtspunt voor onze club op te nemen.

Patricia gaat ons daar mee helpen met Vitaclub! Patricia is vitaliteitsleefstijlcoach en staat te trappelen om iedereen die extra ondersteuning nodig heeft om weer in balans te komen te helpen. Per 11 januari start ze op woensdagochtend én woensdagavond met Vitaclub en bootcamp. Zo ontstaat er ruimte voor bewegen op maat. Later volgen ook nog themabijeenkomsten en workshops in het kader van vitaliteit.

Judoclub Made heeft leden van alle leeftijden, van jong tot oud. Dat is waarom we ook blij zijn dat we samen gaan werken met Jau® Centrum in Beweging. Het beschikbaar stellen van faciliteiten en het samenbrengen van kennis zorgt voor meer aanbod voor de inwoners van Made en omgeving! Zo zal Jau® gebruik maken van onze dojo voor hun nieuwe GLI-jeugdprogramma en valpreventie voor senioren. Daarnaast steken we samen de handen uit de mouwen voor een nieuwe sportles voor kinderen! Deze les gaat zich richten op jeugd vanaf ongeveer 8 jaar.

En alsof het nog niet genoeg is, staat voor februari ook nog een pilot op de agenda voor yogalessen! Daarover later meer.

Heb je interesse in Vitaclub, de nieuwe jeugdles of yoga? Wil je meer weten of heb je vragen? Schroom niet en stuur gerust een mailtje naar info@judoclubmade.nl.

Judoclub Made gaat vitaal!