Yousra Hider, Jerom van Wijnen en Renzo Rademakers kampioen.

Op Valentijnsdag ging de wedstrijdselectie van Judoclub Made en Haragei naar Rijen.
Het toernooi werd gestart met alle wedstrijden van de meiden. Voor sommigen meiden was dit net iets te vroeg, want ze waren niet allemaal even wakker.

Judojuf Yousra Hider gaf nog wel het goede voorbeeld door kampioen te worden. Lotte Westgeest behaalde een derde prijs maar er had meer ingezeten. Helemaal niet erg, dat komt volgende keer weer wel. Ze zei zelf al dat ze niet zo haar dag had.

Jelmer Moerenhout is één van de judoka’s die grote stappen voorwaarts maakt. Dit was te zien aan zijn derde plaats in dit zware deelnemersveld. Ook Lex van Rijthoven gaat heel goed vooruit. Het podium zat er net niet in voor Lex maar het is mooi om te zien dat hij het zo goed doet.
Renzo Rademakers werd kampioen door teamgenoot Pieter Visschers nipt te verslaan.

Jerom van Wijnen toonde wederom een zeldzame klasse, wat een kampioen! Wederom een kampioenschap voor Jerom.
Tyn van Rosmalen toonde weer aan toch wel een heel groot talent te zijn. De finale werd verloren maar wel een hele mooie tweede prijs in zijn poule.

Pieter Visschers (2e) en Sander Brands (3e) kregen helaas geen beker voor hun prestatie omdat hun poule wat aan de kleine kant was.
Bij Tim van Oosterhout bestond zijn poule uit zo’n 50 judoka’s. Hij wist enkele partijen te winnen maar het podium….   dat was helaas een stapje te ver in deze enorm sterke poule.

Op naar het volgende toernooi!

Hier vindt je enkele podiumfoto’s.

Judoclub Made en Haragei op Sprokkeltoernooi Rijen 14 februari 2016