Judoka’s hebben een geweldig weekend achter de rug

Afgelopen weekend was het jaarlijkse kampweekend voor de kinderen van Judoclub Made en Haragei Terheijden. Dit jaar gingen we naar Ommel waar de rode loper uitgerold was voor onze gasten die dit weekend echt als een ster ontvangen werden door onze hulpjes Lex en Bas.

Toen de ouders na het bedden opmaken en het verdiende bakje koffie vertrokken waren, gingen we beginnen aan een bosspel waarbij we sterren kwartetten gingen verzamelen. Lekker in het donker door het bos struinen met z’n allen is echt leuk en spannend. Na het bosspel brandde het kampvuur al en gingen we lekker broodjes met vlees eten. Er werd dit jaar zowaar gezongen en gitaar  gespeeld. Het bleef nog lang gezellig rondom het kampvuur. Na het gebruikelijke kussengevecht was het tijd om in de stapelbedden te kruipen, waar nog lang niet geslapen werd.

Op zaterdagochtend werd iedereen gewekt door een vrolijk deuntje uit twee griezelig grote geluidsboxen die de slaapkamers op gedragen werden. Lekker buiten wakker worden middels de ‘Walk of Fame’ (ochtendloop) en daarna tijd voor het ontbijt. Na het ontbijt zijn we het grote cowboy en indianen spel gaan doen. Als eerste een trefbalspel om de cowboys van de indianen te scheiden en daarna een verover/tactisch spel in het bos waarbij de cowboys de totempalen van de indianen moesten veroveren en de indianen de lasso’s van de cowboys probeerden te pakken.

In de middag was de legendarische survival waarbij de stuntmannen en -vrouwen van de judo een flinke tocht moesten afleggen en onderweg allerlei geweldige uitdagingen aangingen. Alles werd op film vastgelegd zodat er een echte Hollywood film van gemaakt kon worden. Tijdens het opbouwen hadden de organisatoren nog gedacht dat de touwbaan misschien wat te hoog hing omdat de kabels toch echt wel hoog boven de grond hingen en ook nog 20 meter lang waren, maar de kinderen gingen er met een glimlach overheen en vonden het een makkie.

‘s Avonds hadden we een leuke dinershow waarbij de kinderen hun beste kleding aantrokken (het leek wel een gala!). Tussen de gerechten door waren er leuke spellen en mooie optredens zoals van onze drie danseressen die een geweldig show weggaven. Aansluitend nog lekker dansen en toen naar bed waar het dit keer snel stil werd omdat iedereen ondertussen toch wel erg moe was.

Op zondag hadden we eerst ochtendgym van juf Esther en daarna het casino veldspel. Na het veldspel hebben we lekker de restjes opgepeuzeld (pannenkoeken en soep), waarna we nog een uitdagend paparazzi ren spel in het bos gedaan hebben. De weergoden waren ons gunstig gestemd, want omstreeks drie uur vielen pas de eerste druppels waar we last van hadden. Gelukkig was de bus op tijd aanwezig en konden we moe maar voldaan de terugreis naar Made aanvaarden en weer lekker naar huis toe gaan.

Iedereen geweldig bedankt voor dit leuke weekend. De teamspirit is weer flink toegenomen tussen de judoka’s en we hopen dan ook dat iedereen volgend jaar weer meegaat. Foto’s en een film kun je hier terugzien.

Groetjes De Activiteiten Commissie

Judoclub Made en Haragei gaan op Hollywood kamp

Je zou ook interesse kunnen hebben in