4 podium plaatsen op sterk bezet toernooi

Op zondag 3 april reisden de judoka’s van Judoclub Made af naar Geldrop. Daar werd het 8e JTG Geldrop georganiseerd. Een goed sterk toernooi voor onze judoka’s. Vier toppers van Judoclub Made slaagden er in een podium plaats te veroveren.

Semena Trimbach werd kampioen in haar klasse. Met mooie schouderworpen en houdgrepen wist zij het goud te veroveren. Niels de Boer pakte een 2e plaats in de klasse -81 kg. Hij kon net de laatste wedstrijd niet winnen omdat de tegenstander een jongen was die normaal min 90 draait en nu alleen was. De organisatie had die jongen bij de min 81 geplaatst en dat was net het struikelblok voor Niels.  Jelmer Moerenhout pakte een 3e plaats met goed judo. Voor de finale partijen kwam hij net wat te kort. Tyn van Rosmalen pakte in zijn klasse ook een welverdiende 3e plaats met fraai en technisch judo.

De andere deelnemers van Judoclub Made kwamen helaas niet door de voorrondes heen om voor de prijzen te gaan.  Jammer want het zat er toch echt wel in. Een tip van de trainer: Ben geconcentreerd gedurende de gehele looptijd van de wedstrijd zodat je alert bent en je niet laat verrassen op wisselmomenten.

Judoclub Made actief in Geldrop